Aligato gozaimasu buat penjejak bloggish yang di sayangi . Hope your enjoy in my blogs :D Jangan lupe follow mollow hea darlings . Baiiii !

Idaman hati XD


Jeng jeng XD eiya kembali berceloteh yeah hari ini ,okay , so straigt the point kepada tajuk kita hari nie XD "IDAMAN HATI" ! WAHHH ! ape yang aku idamkann nie -.-' hurmmmmm , OPKOS lahhh menatang yang kat atas tuuu , memang tersangat cantik laa handphone tu XD teringin sekali doe aku nak memiliki handphone tuuu XD Warna pink tuu my FEBEROTTT ! XD kalau dapat memang tak tido satu malam jawabnyaa mentelaah handphone tu bagaiiii XD Bhahahaa *bajet la kau nie eiyaaa XD Biar laaaaaa :P Bhahaha ! hope suatu hari nanti ak dapat jugak handphone tuuu , AMIN ! mungkin dengan hasil usaha ak sendiri , mane laa tau ken XD Cewahhhh ! heheeh , ape ape punnn AKU MEMANG SUKE DENGAN MENATANG KAT ATAS TUUUUU :)okay laaa , aku punn dah penat berceloteh, laen kali aku cerita lagi and ituu saje laa ak dapat ceritaaa , K.Baiiiiiiiii ! parappppaiiiii XD

3 comments:

✿ amoy eyza ✿ said...

nice your blog <3 n i like ths song syggg <3

Dayana AZ said...

wahh seyes comel gle fon tu!

with love,
Dayana AZ
www.herstoriie.com

Adam Maira said...

Wah...