Aligato gozaimasu buat penjejak bloggish yang di sayangi . Hope your enjoy in my blogs :D Jangan lupe follow mollow hea darlings . Baiiii !

Al-kisah POLITEKNIK -__________-

He hey hey gouyss :) Semalam kecoh kan pasal result politeknik keluar , Jyeah ! ak salah satu permohonnya :) Firstly , aku on lappy ak and terus bukak laman web UPU tekan2 bapak lame doe dea loadinggg -,- *dah kematu bontot ak tauuu ! Try and try last2 boleh , masuk IC andd truss keluarr menatang nieeeeee -,- Hahaha




NAMA:HALIMATUN SAA'DIAH BINTI SAIFUDDIN

TAHNIAH!

Anda telah berjaya ditawarkan kursus seperti berikut :
FF4EE-D21-0X - DIPLOMA KEJURUTERAAN ELEKTRONIK (KOMUNIKASI)
 
POLITEKNIK
JABATAN PENGAJIAN POLITEKNIK (JPP)

URL SURAT TAWARAN
 - http://www.politeknik.edu.my


Haaaa , keluar bende alah nie ! Punye laa terkezuttnya :D Dapat course ENGINEERING lagik -,- memang tension Bhaiiiiiiiiiiiiiiii ! Form 5 ak dah amek course nie tu punn dapat gred D ke C tah -,- Memang susah ak cakap course neieee ! aku punn biar laa dulu -,- try tengok tengok pulak dapat kat area mane ! *malam baru boleh bukak sebab banyak budak dah tension siang hari Hahaha ! Korang nak tauu ak dapat kat mane , aku dapat kat JOHOR BHARU ! jauh gile babengssss !
so , parennts ak dah bincang bagai , Keputusannya ak tak sambung laa DIPLOMA KEJUTERAAN ELEKTRONIK (komunikasi) niee -,- Tak nak tanggung risiko lebeh daaahhh -,- *insaf nyahhh ! Hahaha XD Tabik kan ak :) Susah payah mohon last last tak pergi ! kalau nak tau ak pergi study mane , nanti ak bagitahuuuuuuuuuu ,K. Baiiiiiiiii -,-










4 comments:

♥HANA ZAINAL♥ said...

HAHAHA. kitee serupaa. agak2 tekejut tak dapat kos tu ? hana rse macam ok je kat jb. hana dapat perak lg jaoh. abs tu, awk smbung stdy mane ?

SweetLikeWhat said...

tahniah dapat politeknik :D

Nor Amira said...

congrat !!! :)

Nur Aqilah Najwa Samlan said...

tahniah dapat masuk politeknik!