Aligato gozaimasu buat penjejak bloggish yang di sayangi . Hope your enjoy in my blogs :D Jangan lupe follow mollow hea darlings . Baiiii !

Nothing :'(

Okay , hari tak ade mood nak berceloteh panjang , memang moody gile , mane taknye ak dengan teruja nak tengok result UPU , hasil nya tak dapat pape :/ Okay fine , ak redha je kod , maybe ak tunggu je la panggilan politeknik , hope dapat kay :) To my parents , especially my mom , SORRY TO MY MOM SEBAB SEDIHKAN IBU MASE HARI IBU YANG DAH DEKAT DAH NIE :') errr-.- mungkin saya tak sepintar orang laen , atau mungkin rezeki saya bukan ada disini , dengan rasminya ak bagitau ak tak dapat belajar mane2 U . Sekian terima kasih :'(
Kepada kawan2 yang berjaya , GOOD LUCK to korang :D hope korang tak sia2 kan peluang nie kay ,
and kepada yang senasib dengan ak , jangan putus asa , korang pun boleh berjaya jugak dengan berkat Allah and parents korang ! K. Baiiiiiii


7 comments:

˙·٠•●♥ S.S.A ♥●•٠· said...

Jgn risau kak, nanti ada laa tawaran yg sesuai :)

Eiyaa Kecik (: said...

Yawww (: Thanks adik <3

k e y r i said...

samalah nasib kita... xpe, maybe rezeki hang kt tempoat len, be strong! :D

Eiyaa Kecik (: said...

Yupzzzz (: Betul tuu ,

NadiaFaz said...

its not then end of your journey .
berdoa banyak banyak .
insyaAllah ,
rezeki tu ada kat mana mana .
be strong .
jangan sedih okay :)

˙·٠•●♥ S.S.A ♥●•٠· said...

Thankss nadiaFaz (: Yeah , betul tu

tikin said...

hihi..ite senasib la..sy pOn ta dpt upu..mybe ad rezeki yg lbih baek tuk kite..:)