Aligato gozaimasu buat penjejak bloggish yang di sayangi . Hope your enjoy in my blogs :D Jangan lupe follow mollow hea darlings . Baiiii !

Tawaran berlakon :-]

Hey guyss ! aku dapat tawaran berlakon ! Haaaaaaaaaaa ! betul ke ?
Takde laa , ak sebenarnye dapat tawaran form 6 ! Saje buat gempak :]
ak tahu korang nie memilih siked , korang suke baca entry yang hot hot je ! Bhahaha :D
Betul tak blogger sekalian ? Okay , straight the point laa :] Aku dapat tawaran form 6 , makcik makcik aku sume suh pegi form 6 ! grrr-.-' Aku tak minat sangat kod form 6 nie :/ Aku tau susah nak bawak subject2 dea ! So , makcik pakcik sekalian tak payah nak suruh ak pegi form 6 ! TAK NAK kate putus dari ak :)

Done satu topic ! Topik yang seterusnya , keputusan ak nak tunggu keputusan UPU !
Haaaaaaaaa , 6 Mei nie dah boleh buat semakan , hope dapat salah stunye !
Kalau tak dapat , parennts toloong recommend keje kat Malaysia Arlines (MAS) ! Hurmmmmmmmmmmmmm ! satu keje dengan tempat keje ayah :/ sangat TERUJA kodd :]
Bhahhaahahaha XD tak dapat laa nak berdikari siked :/ Hurmmmmmmmmmm , ape ape pun korang doadoakan laa hea aku dapat masuk U atau politeknik ! Jasa anda amat saya hargai :] Baiiiiiiiiiiiiiiiiiii !


1 comment:

minah SENYUM said...

alia mybe xblajar dh . keja tr0s .
-.-' sedehhh !