Aligato gozaimasu buat penjejak bloggish yang di sayangi . Hope your enjoy in my blogs :D Jangan lupe follow mollow hea darlings . Baiiii !

Contest Korang nak Blog Kawai and Comel Tak ? XD

Hey dearest ! *mmuah. hari nie mau join contest laaa dari seorang pakar blogging nie ! cewahhh !
Tajuk contest dea Korang nak Blog Kawai and Comel Tak ? XD Itulah tajuknye , tengok tajuk pun dah nampak kelainan bukan ? So , mai laa join ramai2 yeah ! XD Okay ! sekarang ayuh kite perkenalkan pasal contest nie ! Firstly , kite tengok dulu banner yang cantik nie :]

Itulah banner yang aku maksudkan ! Lawa ken ? XD *terpancar kreativiti beliauuuu :)
*pandai la kau eiya , puji banyak bajet macam boleh menang je :/ Bhahahahaha.

Okay , secondly kita cari tahu syarat2 nya ! dah name contest takde syarat memang aneh laaa ken :)
syarat2nyaa ialahhhhhh :

kita mesty follow belog cik penganjur Cik wawa !
 Buat satu entry pasal contest nie :]
Lekat banner kat atas uh dekat entry korang , and takperlu letak kat sidebar kay :]
Bagitahu cik wawa kenape korang nak cik wawa renovate belog korang :]
Tag kepada tiga orang and make sure dyorang tahu kay :]
 Lastly , link entry korang dekat entry Cik wawa kay :]

TARIKH TUTUP SEGMEN : 24.05.2011 :]


Aku nak cik wawa renovate belog ak sebab :
Opekos laa aku nak belog aku comel and kawai kan !
Cik wawa lebih aktif dalam decorate belog nie :]
Percaye dengan kebolehan cik wawa :]


Nak tag kat 3 budak comel :
Itu saje :) K, baiiiiiiiiiiii ! *hope boleh menang <3






4 comments:

Lieyly ︱ Alia said...

tengss sygss ~

Eiyaa Kecik (: said...

welcomee aliaa sayengss XD

ஐalwaniღzulhilmanஐ said...

syygggg..
wawa datang confirmkan penyertaan :)

harap maklum,blogger bertuah akan dipilih secara random berdasarkan cabutan undi.
so good luck dear ^____^

Eiyaa Kecik (: said...

Okay , thanks cik wawa :)