Aligato gozaimasu buat penjejak bloggish yang di sayangi . Hope your enjoy in my blogs :D Jangan lupe follow mollow hea darlings . Baiiii !

Mencelakan diri !!

Hay guyss ! Hari nie ak nak membincangkan pasal isu semasa pasal remaja nie XD
Remaja sebaya ak laaa katekan ! Ape yang ak nak bincangkan kan hea ? Mesty tertanyetanye kan ?
Tajuk nyaaaaaa remaja bodoh putus cinta and mencelakan diri sendiri !
Jyeahh , itu tajuk paling HOT kay yang pernah ak buat :) Ape maksud mencelakan diri ?
Mesty you guys tak faham ken , Jap jap ak letak pic yang dimaksudkan dengan 'mencelakan diri' 
Jeng !


Jeng !


Jeng !




Haaaaaaaaaaaa ! inilaaah maksud mencelakan diri sendiri , conteng tangan dengan menggunakan objek yang tajam :/ errrr-.- Tak sakit ke? Adoyyyy ! memang bermasalah kan remaja sekarang ! Bingai sangat ,
Bhahahaha , ataupun memang dah jadi TREND gamaknyaa ! Trend orang barat laa katekan , pengaruh snagt benda macam tu , ceytttt ! Tak payah laa nak ikutkan sangat care barat uhh ! -_____-
Bak kate mami jarum , ORANG BARAT OTAKNYE KARAT ! Bhahahaha,
tu kate mami jarum kay , bukan ak yeahh ! So , ak nak nasihat laa remajaremaja kat luar sane , walaupun kite putus cinta bagai ke , masalah berabuk dalam hotak ke ! Takpayah laa nak mencelakan diri dengan kaedah kejam macam nie :/ Tak ade faedah nye ! Errr-.- Betull tak blogger sekaliaann ?
So , akhir kata dari ak SAYANGI LAA ANGGOTA BADAN ANDA SEBAB TU ANUGERAH TUHAN !
Okayy , Baiiiiiiii :')


eiyadomo
(xoxoxox)


10 comments:

aien beez said...

yes , sgt2 rugi wt cm tu . yg pergi biarkan jek . mmg senang ckp . but aien sndri pnh rse . bkn cederakan diri ea . hehe . pnh ditinggalkan . jgn riso yg pegi tu biarkan jek . insyaallah yg pegi tu akan dtg yg lg better utk kite . btol x ? :)

Eiyaa Kecik (: said...

Yeah ! betul tu , tapy yang pelik ramai kod remaja sekarang buat benda alah plus pelik nie -,-

aien beez said...

diorg trlalu berharap . lagi2 gurl :)

Eiyaa Kecik (: said...

Memang kebanyakan gurl yang buat bnde macam nie -,- Laki sempoi jee ,

aien beez said...

tau xpe . lg2 laki y jenis nak maenkan jek mmg die xlyn la . syg mcm mane pon syg dri kite dlu :)

Eiyaa Kecik (: said...

Yeah ! aien memang sependapat dengan saya :) Thanks for comment dear :)

aien beez said...

welcome . nsihat yg aien bg tuk dri aien jg coz aien pon hav bf . so ape2 . syg dri sndri dlu sblom die jd teman hala kite . :)
aien suke entry nie :)

Lieyly ︱ Alia said...

<--tak0t gila2 dgn darah , dan xkan sng0p nk celakan diri sbb cinta , hishh merugikan~

combi said...

mmg budak2 skrg dah xsayang kurniaan tuhan bg..

♥HANA ZAINAL♥ said...

hmmm. hana paling mnyampah kalo remaja buat macam tu. agak dy tak pikir ke ape sebelumm buat. dan dia tak pkir ke ape dy dapat kalo buat macam tu. org cakap kalo buat macam tu haram sbab dia sengaja mnyakitkan diri dia.
lg stu, makan pil tido byk2 or panadol 1 papan. pastu muntah sana sini. dah mnyusahkan org lain.
bak kate org2 tua cakap. 'ikut hati mati'