Aligato gozaimasu buat penjejak bloggish yang di sayangi . Hope your enjoy in my blogs :D Jangan lupe follow mollow hea darlings . Baiiii !

Ikhtiar :)

Hay guyssss ! act , ak tak de keje nak buat , so ak pun bukak laptop sign in belog  and mengUPdate entry baru yeah ! Okay , dah dah melalut nya ! Ayuhh mendalami penceritaan ak . tengok kat tajuk dulu , IKHTIAR ? Yeah ikhtiar untuk sambung belajar ! Lepas dah frust menonggeng tak dapat U , ak takdelaa pasrah sampai tak nak belajar kan, ak pun decide tunggu politeknik sambil2 tuu try laaa mohon kat SPA :)
mane laaa tauu ade rezeki ke ak kat sane ! Fahami selok belok SPA , ak punn try tengokk jawatan2 yang ade untuk seorang budak lepasan SPM (2010) macam ak , macammacam ada  *bak kate tok wan ASTRO !
Pilih punye pilih , ak minat dua jawatan dalam nie , 
yang pertama :PEMBANTU PENDAFTARAN
yang kedua : PEMBANTU TADBIR (PENKERANIAN/OPERASI)

haaaaa , itu baru 2 yang ak try mohonnn , err-,- tak tahu laa dapat ke tak , because dea nak yang lebih pengalaman , ade rezeki dapat laaaa , Insyaallah :)
lepas dah isi dua2 jawatan tuu , ak try pulakk tengok  yang Latihan separa perubatan .
Agak minat jugakk laa dengan hospitality nie :) Wujud lagik perkataan TRY dalam minda ak ! terus laaa
pilih course yang aku minat , yang ini kita kena belajar dulu , amek Diplomaa laa kiraakan tapi tak laa setinggi U ! hurmmm , course yang ak try mintak adelahhhhhhhhhhh
JURU X-RAY
PENOLONG PEGAWAI FARMASI
PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN

Tu laa course nyaaaa , saje try mintak mane laa tahu ade rezeki kannn ? doa2 kan tauuu ,
Latihan nie jugak belajar 3 tahun same macam U :)  So , akhir kata , tunggu je laa mane mane tawaran . 
Aminnnnnnnnnnnnnnn :) K., Baiiiii

1 comment:

GaRy™ said...

gud luck!!! semoga dimurahkan rezeki..hehehe...